1. ჩაი და რძე
ცალკე აღებული ეს ორი პროდუქტი ძალიან სასარგებლოა, თუმცა თუ მათ ერთმანეთს შეურევთ ორივე მათგნის სასარგებლო თვისებები მომენტალურად აორთქლდება. როდესაც რძის ცილა ერწყმის ჩაის ანტიოქსიდანტს მაშინვე უკარგავს მას უნარს, აითვისოს ადამიანის ორგანიზმმა.
2. პომიდორი და ყველი
ამ ორი პროდუქტის ერთმანეთთან შერწყმა ძალიან ტვირთავს ადამიანის ღვიძლსა და ნაღველს.
3. შემწვარი კართოფილი და კვერცხი
შეწვის დროს კარტოფილი გამოყოფს დიდი რაოდენობით სახამებელსა და კანცეროგენებს.Aკვერცხის პროტეინის დამატებამ კი შესაძლოა ზიანი მიაყენოს ადამიანის ორგანიზმს.
4. ორცხობილა და რძე
პროდუქტის ასეთმა შეხამებამ შესაძლოა გულძმარვა გამოიწვიოს.
ტკბილი და სახამებლიანი და ცილოვანი პროდუქტი ერთად ადამიანისთვის სასარგებლო სულაც არ არის.
6. ხილი და ნებისმიერი სხვა საკვები
გამომდინარე იქიდან, რომ ხილს ადამიანის ორგანიზმი სწრაფად ამუშავებს ის ცალკე უნდა მიიღოთ. არ არის რეკომენდირებული ხილის სხვა ნებისმიერ პროდუქტთან ერთად მიღება.
7. ფაფა და შაქარი
ფაფაში შაქრის დამატება სისხლში გლუკოზის მკვეთრ მატებას იწვევს. გარდა ამის, მარცვლეულში შემავალი სახამებელი თავისთავად შაქრად გარდაიქმნება.
8. თევზი და კვერცხი
ამ ორი პროდუქტის ტანდემმა შესაძლოა გამოიწვიოს კუჭის დაავადებები, პანკრეატიტი, წყლული, გასტრიტი. ამიტომ იყავით ყურადღებით.