რეალურ სამყაროში ადამიანის სიცოცხლეს მრავალი ფაქტორი უქმნის საფრთხეს. კარგად თუ ჩავუღრმავდებით და შევისწავლით ამ პრობლემებს, აშკარად აღმოვაჩენთ, რომ ყოველდღიურად ადამიანის ჯანმრთელობას დიდ საფრთხეს უქმნის ნადები ჩაიდანში.
დუღილის შედეგად ჩაიდანში წარმოიქმნება მარილები, რომელიც მჭიდროდ ედება ჩაიდნის კედლებს. ამიტომ საჭიროა რაც შეიძლება ხშირად გაიწმინდოს ჩაიდანი. დღესდღეობით მრავალნაირი ჩაიდანი შეიძლება შეგვხვდეს ემალის, მეტალის, მინის. ემალის და მეტალის ჩაიდნის გაწმენდის წესი იდენტურია, აი, მინის ჩაიდანი კი ცოტა სხვაგვარად იწმინდება.
მაინც, რა საფრთხეს უქმნის ნადები ა
დამიანის ჯანმრთელობას?
ბუნებრივი რესურსი შეიცავს როგორც ხსნად, ისე უხსნად მინერალებს და მარილებს. ეს ელემენტები ჩაის თუ ყავის სახით ხვდება ჩვენს ორგანიზმში. ზოგი მათგანი იხსნება და ადამიანისთვის არავითარ საფრთხეს ქმნის, ზოგი კი გროვდება და იწვევს მრავალ დაავადებას, მაგალითად ისეთს, როგორიც არის პოდაგრა, ოსტეოქონდროზი, კენჭოვანი დაავადებები.
ამიტომ ძალიან ფრთხილად უნდა ვიყოთ წყალთან მიმართებაში, განსაკუთრებით ადუღებულ წყალთან. არ არის სასურველი წყლის მრავალჯერადი ადუღება. ასევე ჩაიდანი უნდა იწმინდებოდეს ხშირად და რაც მთავარია, სწორად. წმენდის აგრესიული მეთოდები არ არის გამართლებული.
რაც შეეხება დასალევ წყალს, ჩვეულებრივი ონაკანის წყალი მდიდარია სასარგებლო მინერალებით და ეს წყალი დასალევად აბსოლუტურად ვარგისია და სასარგებლოც არის. არ არის აუცილებელი წყლის გადადუღება და ისე მიღება. თუ მაინცდამიანც გინდათ დარწმუმდეთ, რომ წყალი ზიანს არ მოიგაყენებთ, უნდა გააკეთოთ ორი რამ, გამოიყენოთ წყლის ფილტრი და ხშირად გარეცხოთ ჩაიდანი. ასევე სასურველია უარი თქვათ პლატმასის ბოთლებზე და წყალი მინის ჭურჭლიდან მიიღოთ.
დუღილის შედეგად ჩაიდანში წარმოიქმნება მარილები, რომელიც მჭიდროდ ედება ჩაიდნის კედლებს. ამიტომ საჭიროა რაც შეიძლება ხშირად გაიწმინდოს ჩაიდანი. დღესდღეობით მრავალნაირი ჩაიდანი შეიძლება შეგვხვდეს ემალის, მეტალის, მინის. ემალის და მეტალის ჩაიდნის გაწმენდის წესი იდენტურია, აი, მინის ჩაიდანი კი ცოტა სხვაგვარად იწმინდება.
მაინც, რა საფრთხეს უქმნის ნადები ა
ბუნებრივი რესურსი შეიცავს როგორც ხსნად, ისე უხსნად მინერალებს და მარილებს. ეს ელემენტები ჩაის თუ ყავის სახით ხვდება ჩვენს ორგანიზმში. ზოგი მათგანი იხსნება და ადამიანისთვის არავითარ საფრთხეს ქმნის, ზოგი კი გროვდება და იწვევს მრავალ დაავადებას, მაგალითად ისეთს, როგორიც არის პოდაგრა, ოსტეოქონდროზი, კენჭოვანი დაავადებები.
ამიტომ ძალიან ფრთხილად უნდა ვიყოთ წყალთან მიმართებაში, განსაკუთრებით ადუღებულ წყალთან. არ არის სასურველი წყლის მრავალჯერადი ადუღება. ასევე ჩაიდანი უნდა იწმინდებოდეს ხშირად და რაც მთავარია, სწორად. წმენდის აგრესიული მეთოდები არ არის გამართლებული.
რაც შეეხება დასალევ წყალს, ჩვეულებრივი ონაკანის წყალი მდიდარია სასარგებლო მინერალებით და ეს წყალი დასალევად აბსოლუტურად ვარგისია და სასარგებლოც არის. არ არის აუცილებელი წყლის გადადუღება და ისე მიღება. თუ მაინცდამიანც გინდათ დარწმუმდეთ, რომ წყალი ზიანს არ მოიგაყენებთ, უნდა გააკეთოთ ორი რამ, გამოიყენოთ წყლის ფილტრი და ხშირად გარეცხოთ ჩაიდანი. ასევე სასურველია უარი თქვათ პლატმასის ბოთლებზე და წყალი მინის ჭურჭლიდან მიიღოთ.
კომენტარები